Nasz sok powstaje z wyselekcjonowanych, przebadanych wcześniej owoców i jest sprawdzany na każdym etapie produkcji, co gwarantuje że produkt jest zawsze świeży, zdrowy i przede wszystkim smaczny.
Minimalne wymagania produktu określone w kodeksie AIJN dają gwarancję że produkt nie zawiera w swoim składzie dodatków typu cukier, woda, aromat, kwas.
Zabezpieczenie trwałości produktu oparte jest na jednej z najbardziej sprawdzonych metod czyli pasteryzacji.
Staramy się aby stosowane w procesie zabiegi technologiczne w minimalnym stopniu wpływały na jakość zdrowotną produktu i jego walory smakowe.
Dzięki pakowaniu soku w worek “bag-in-box” okres przydatności do spożycia po otwarciu wynosi 14 dni.
Specjalny zawór VITPO pozwala na wielokrotne dozowanie soku.



Sok jabłkowy
Sok w 100% tłoczony z jabłek, nieklarowany. Według wielu specjalistów dorosły człowiek powinien profilaktycznie każdego dnia wypijać jedną – dwie szklanki mętnego soku jabłkowego, ponieważ jabłka:
- zawierają flawonoidy które charakteryzują się silnym działaniem przeciwnowotworowym i przeciwzapalnym,
- są jednym z najbogatszych źródeł włókna roślinnego ( błonnika) który poprawia prawidłowy ruch jelit,
- zapobiegają chorobom układu pokarmowego,
- zapobiegają chorobom serca.
Dostępne opakowania: karton 5 i 3 litrowy; butelka 250m


Sok jabłkowo-gruszkowy
100% sok tłoczony z jabłek i gruszek, nieklarowany. To zastrzyk energii na cały dzień, ponieważ gruszki:
- zawierają bardzo dużo węglowodanów prostych,
- są źródłem witaminy B1,B2 oraz C,
- zawierają składniki mineralne takie jak: wapń, magnez, potas i fosfor,
- należą do niewielu owoców zawierających jod,
- mają znaczący wpływ na obniżenie poziomu cukru we krwi,
- pobudzają trawienie i perystaltykę jelit.
Dostępne opakowania: karton 3 litrowy; butelka 250m


Sok jabłko – czarna porzeczka
100% sok tłoczony z jabłek i czarnej porzeczki, nieklarowany. Polecany dla wzmocnienia i oczyszczenia organizmu.Czarna porzeczka posiada szczególne właściwości zdrowotne, ponieważ:
- jest bogata w witaminę C,
- zawiera pektyny, garbniki i antocyjany oraz składniki mineralne w tym jod i bor,
- zawiera sporą grupę flawonoidów, które działają na organizm oczyszczająco hamując powstawanie w organizmie toksycznych związków prowadzących do chorób nowotworowych,
- obniżaja poziom cholesterolu we krwi i stabilizuje ciśnienie tętnicze,
- ułatwia wchłanianie witaminy C,
- hamuje rozwój miażdżycy naczyń uszczelniając i wzmacniając ich śródbłonek.
Dostępne opakowania: karton 3 litrowy; butelka 250ml

Sok jabłko-pomarańcza
100% sok tłoczony z jabłek i pomarańczy, nieklarowany. To bogate źródło witamin i pomoc w walce z chorobami cywilizacyjnymi.
Zdrowotne właściwości pomarańczy:
- przeciwutleniacze znajdujące się w pomarańczy zapobiegają chorobom nowotworowym,
- zmniejsza ryzyko wystąpienia nadciśnienia tętniczego i udaru mózgu,
- działa wzmacniająco, redukuje poziom cholesterolu,
- poprawia funkcjonowanie naczyń krwionośnych oraz wydolność nerek.
Sok z pomarańczy zawiera dużo witaminy C, PP, B1, B2, B6, K, kwas foliowy. W pomarańczy są także cenne makro- i mikroelementy: potas,sód,wapń, żelazo, cynk, miedź, selen, magnez i fosfor.
Dostępne opakowania: butelka 250ml

Sok jabłko-mango
100% sok tłoczony z jabłek i manga, nieklarowany. Systematyczne picie soku z manga pomaga obniżyć insulinoodporność oraz dobroczynnie wpływa na nasz wzrok i system nerwowy, ponieważ mango:
- jest bogatym źródłem witamin: A,C,E, witaminy z grupy B ( B1, B2, B3), oraz minerałów: wapń, potas, miedź, fosfor, magnez,
- wzmacnia układ odpornościowy oraz nerwowy,
- opóźnia procesy starzenia się skóry a także spowalnia wzrost komórek nowotworowych,
Dostępne opakowania: butelka 250ml
Jak powstają nasze soki
